Libnet.ro
UNICEF

10:15

Radu Tudor: Anii `80 au fost cea mai infecta perioada traita in 43 de ani. A fost oribil

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Anii `80 au fost cea mai infecta perioada traita in 43 de ani. A fost oribil

Radu Tudor a vorbit, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, despre situatia Romaniei de dinainte de revolutie. Anii `80 au fost cea mai infecta perioada traita in 43 de ani. A fost oribil. Sa traiesti. continuă pe Antena3

Nimeni de la PSD nu mai protesteaza impotriva lui Basescu. Radu Tudor, despre revenirea lui Duta in fruntea CNAS

Nimeni de la PSD nu mai protesteaza impotriva lui Traian Basescu, a spus Radu Tudor miercuri, comentand astfel nominalizarea sefului statului de revenire a lui Lucian Duta in fruntea CNAS. Numirea lui.

Cea mai inalta cladire din Zalau - un colos de sticla in centrul istoric al orasului

Cea mai inalta cladire din Zalau este si una dintre cele mai controversate, dat fiind faptul ca ea a fost inaltata in centrul istoric al orasului, contrastand in mod evident cu cladirile vechi din jur.

Fructus Plaza: 25 de milioane de euro pentru cea mai inalta cladire din Timisoara

Cea mai inalta cladire de locuit din oras are 14 etaje, a fost construita de o companie italiana, pe locul fostei fabrici Fructus.

FOTO Fructus Plaza: 25 de milioane de euro pentru cea mai inalta cladire din Timisoara

Cea mai inalta cladire de locuit din oras are 14 etaje, a fost construita de o companie italiana, pe locul fostei fabrici Fructus.

Camerele foto cu aspect RETRO, din nou la moda. Vezi cum arata cea mai noua camera Olympus.

Olympus a lansat, joi, in Romania, o noua camera foto, care se se distinge prin aspectul retro si caracteristicile tehnice. Noul model PEN E-P5 este o camera mirrorless de 16 megapixeli, care beneficiaza de o viteza a obturatorului de 1/8000 secunde, fiind cea mai rapida camera mirrorless. Cu o greutate de numai 378 de grame, PEN E-P5 este, de asemenea, o camera foto portabila si usor de utilizat. Modelul PEN E-P% are WiFi incorporat, focalizare automata rapida, stabilizator de imagine pe .

Catedrala Romano-Catolica, cea mai inalta cladire din Alba Iulia. Turnul sudic atinge 62 de metri

Cea mai inalta cladire din Alba Iulia este Catedrala Romano-Catolica Sfantul Mihail, care, prin turnul sau de pe latura sudica, atinge 62 de metri. Cladirea este reprezentativa pentru Cetate, avand o vechime de aproape 1000 de ani.

FOTO Blocul fantoma. Cea mai inalta cladire din Ploiesti nu este locuita

La finalizarea exterioara a blocului Adama din Ploiesti, in 2010, cladirea a devenit cea mai inalta din Ploiesti. Criza a afectat insa afacerea, astfel ca imobilul nu este locuit si a capatat renumele de blocul fantoma.

China a lansat Shenzhou X, cea mai ambitioasa misiune spatiala din istorie, cu 3 persoane la bord

China a lansat, marti, vehiculul spatial Shenzhou X, cea mai ambitioasa misiune din istorie, cu un echipaj format din 3 astronauti, dintre care o femeie, transmite lemonde. fr. Racheta Long March care transporta.

Sorana Cirstea, cea mai buna pozitie ocupata de o romanca. Vezi top 10 WTA!.

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea a urcat sase pozitii in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe locul 24, cu 1. 750 de puncte, fiind cea mai bine clasata romanca, conform Mediafax. La masculin, in cadrul clasamentul ATP, Victor Hanescu a urcat si el cinci locuri. Monica Niculescu a urcat un loc, de pe 49 pe 48, cu 1. 225 de puncte, in timp ce Irina-Camelia Begu a coborat de pe 51 pe 57 1. 044 de puncte), informeaza site-ul wtatennis. com. Vezi si Roland Garros: Romanii eliminati .

Radu Tudor: Basescu, profitand de coabitare, revine cu toata gasca de mafioti in functii

Revenirea lui Lucian Duta in fruntea CNAS, la propunerea presedintelui Traian Basescu, arata ca seful statului vine din nou cu toata gasca de mafioti in functii, a comentat miercuri analistul politic Radu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2496 seconds )